Træning

Her finder du alle tilgængelige informationer vedr. træning.

Første skridt er at hyre en træner. Tryk på "hyr ny træner".
Før du hyrer den første den bedste træner, bør du overveje hvad du ønsker at træne. Din træner kan nemlig kun træne dit hold i EN evne om ugen.

Trænerens evne i det du træner er afgørende for hvor godt dit hold træner. En træner med 20 i bakke, træner 20 gange mere effektivt i bakke evnen end en træner med 1 i bakke, så det giver sig selv at du bør finde en træner med 20 i det du ønsker at træne, for at gøre træningen så effektiv som mulig.

Som ny manager, har du en begrænset økonomi. Du bør derfor fokusere på een evne, og vælge en træner med 20 i den evne. Hvis du vælger en træner med fx. 20 i Bjerg og 0 i de øvrige evner, koster han 400.000$. Det er mange penge, men de er godt givet ud, da du senere kan "træne" træneren i andre evner, og dermed få en mere alsidig træner.

Efter du har hyret din træner, skal du huske at vælge den type træning din træner er ekspert i. Dette gør du ud for: "Nuværende træning".

Derefter flytter du alle de ryttere du ønsker at træne, over i boksen "Træning".

Din træner kan træne 25 ryttere på samme tid. Hvis du lader ham træne flere end 25 ryttere falder hans effektivitet.

Alle de ryttere du nu har flyttet over i træning, vil den kommende søndag kl. 20.00 få træning i den valgte evne.

Alt efter hvor ung rytteren er og hvor høj hans FA er (Læs mere om FA under "ryttere") vil han stige efter 5-11 ugers træning.

Hvis du vælger at lade din træner lære en ny evne under "Lær evne (kr. 10.000 p/u)" vil han stige 1 niveau i denne evne hver uge du træner ham. Det vil derfor koste dig i alt 200.000 at få din træner op på 20 i en anden evne end den han havde da du hyrede ham.

Hvis du kigger på siden, kan du se en tekst der siger: Fald i tilfældig evne om 32 uger.

Det betyder at om 32 uger vil din træner falde 10 niveauer i sin stærkeste evne. Hvis du i mellemtiden har trænet ham op i andre evner så de er max 5 niveauer fra hans stærkeste evne, kan det ske at han i stedet falder i en af disse evner. Heraf ordvalget "tilfældig evne".

De fleste evner giver sig selv.

Eneste evne der kræver lidt forklaring, er "Fitness" evnen. Hvis du har en træner med fx 14 i fitness evne, kan du vælge at ændre din træning til "Fitness". Hvis du gør dette, vil alle de ryttere du træner, stige de normale 20% i fitness + ekstra 14% den uge, dvs. i alt 34% i stedet for de normale 20. Dette kan være fornuftigt hvis dine ryttere af den ene eller anden grund er faldet til et lavt fitness niveau og derfor kører under evne i løbene.

Hvis du tilbyder din træner mere i løn, vil han blive gladere og træne endnu mere effektivt.

Forklaring på CA og FA:

FA = Den hastighed rytteren træner/lærer nye evner. Du kan ikke se hvad rytterens "FA" er, men når du hyrer en talentspejder, kan du lægge vægt på hans evne til at spotte "FA" talenter, og dermed forøge din chance for success i fremtiden. Mere om dette under "Talentspejder" punktet.

CA= Rytterens grundstyrke. Alle ryttere er forskellige. Nogle kører naturligt stærkere, kald det "vinderinstinkt eller vilje". Det betyder at to ryttere med identiske Primær og sekundær evner sagtens kan køre forskelligt. Du kan ikke se hvad rytterens "CA" er, men når du hyrer en talentspejder, kan du lægge vægt på hans evne til at spotte "CA" talenter, og dermed forøge din chance for success i fremtiden. Mere om dette under "Talentspejder" punktet.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License